Glad gruppbild utomhus, medarbetare Tele Coaching

På gång

Så hanterar vi covid-19

Tele Coaching bevakar löpande utvecklingen och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Alla anställda är uppdaterade på vilka riktlinjer som gäller kring sjukdomssymptom.

Precis som många andra organisationer har pandemin fått oss att ställa om de aktiviteter vi tidigare gjort i fysisk form till digitala alternativ. Vi är glada att våra kunder är öppna för att testa något nytt – oavsett om det gäller kundmöten, utbildningsdagar eller individuella coachingpass så hittar vi tillsammans med er kreativa digitala lösningar.

Vi vet också att många stöter på nya utmaningar efter en lång tids distansarbete, där det finns både tydliga ramar och utrymme för kreativitet. Passa därför gärna på att titta in i vår kunskapsbank där du hittar våra bästa tips på ämnet. Vi hoppas att det underlättar i arbetet hemifrån!

Webbinarium: Skapa delaktiga digitala möten

Oj, vad vi har fått frågor det senaste året om att hålla möten på distans! En återkommande frustration hos de som frågar gäller svårigheten med att få till diskussioner och delaktighet från mötesdeltagarna. I det här webbinariet ger vi därför en kortversion av det vi tipsar om på utbildningar, så att du som tittar ska få med dig så mycket bra som möjligt på en halvtimme.

 

När: Onsdag 19 maj, 09.30-10.00.

Var: Digitalt via Microsoft Live Events.

 

Läs mer och anmäl dig här.