Medarbetare Tele Coaching i Fussen, Tyskland

På gång

Så hanterar vi covid-19

Tele Coaching bevakar löpande utvecklingen och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Alla anställda är uppdaterade på vilka riktlinjer som gäller kring sjukdomssymptom.

Precis som många andra organisationer ställer vi om inplanerade fysiska träffar till digitala alternativ. Oavsett om det gäller kundmöten, utbildningsdagar eller individuella coachingpass så hittar vi tillsammans med er kreativa digitala lösningar.

Vi vet också att många arbetar på distans just nu, och att det är en ny situation för många. Passa därför gärna på att titta in i vår kunskapsbank där du hittar våra bästa tips på ämnet. Vi hoppas att det underlättar arbetet i den tillfälliga vardagen hemifrån!

Öppen utbildning – Kommunicera via telefon

I samarbete med Kontakta erbjuder en öppen utbildning där vi fördjupar oss i hur vi kommunicera över telefon. När kunderna själva kan söka rätt på svaren till många enkla frågor, så behöver medarbetarna i kundservice kunna svara på allt svårare frågor. Dessutom vill många kundserviceavdelningar i större utsträckning arbeta med relevant och genomtänkt merförsäljning. Det ställer höga krav på att kommunicera väl!

Stockholm
När: Onsdag 26 augusti, 9.00-16.00
Var: Lokal meddelas senare

Läs mer och anmäl dig här.

Malmö
När: Torsdag 3 september, 9.00-16.00
Var: Aller Media, Östergatan 20

Läs mer och anmäl dig här.

Öppen utbildning – Kommunicera via mejl och chatt

En lärorik utbildning med fokus på skriftlig kommunikation, i samarbete med Kontakta. Allt oftare väljer kunder att kontakta företag via mejl, chatt, sociala medier eller någon annan skriftlig kommunikationskanal. Samtidigt ökar kundernas krav på ett personligt bemötande, och kan därför inte förlita oss på färdiga mallar med svar. I denna utbildning lär du dig professionellt kundbemötande i skrift!

 

Stockholm
När: Torsdag 27 augusti, 9.00-16.00
Var: Lokal meddelas senare

Läs mer och anmäl dig här.

Malmö
När: Torsdag 3 september, 9.00-16.00
Var: Aller Media, Östergatan 20

Läs mer och anmäl dig här.